Wij zijn open!

Supermarkten in Nijmegen mogen nu op zondag pas om 12u open gaan en op alle 1e feestdagen (1e kerstdag, 1e paasdag, 1e pinksterdag) mogen ze niet open zijn.

Supermarkt ondernemers willen nu dat ze voortaan op alle dagen, dus ook de zondag, open kunnen zijn van 06u tot 22u.

Wat vindt u. Stem op onze FB pagina

1 gedachte over “Wij zijn open!”

  1. tja besten mensen ik moet zeggen dat het stelletje linkse rakkers wat er nu op het gemeenten huis zit wel erg hun best doen om deze eens zo gezellige stad helemaal kapot te maken in de 76 jaar dat ik hier geboren ben en als ras echte Nijmegenaar heb ik dit nog nooit mee gemaakt volgen mij zitten daar geen Nijmegenaaren op het stadshuis maar een bijeen geraapt links zooitje min kukkels
    en nog eens corrupt ook nog want die linkse troep zorgen wel voor hun soort genoten want dat zie ik gewoon gebeuren om mijn heen en dan maar lullen Nijmegen is gast vrij en de veiligste stad nu daar zak mijn broek toch echt van af ik denk toch het mijn van maar daar hebben die van GroenLinks gewoon schijt aan die doen gewoon waar ze zin in hebben neem de Waalkade dicht en nu willen ze ook nog de winkels op zondagen sluiten wat is dat voor een vreselijk zooitje die dat willen ik hoop tocht dat er aan die vreselijke bende rap een eind aan kom want die verspillen een hoop poen aan zinloze plannen dan kan ik er wel miskleunen op noemen maar dat ben ik de hele dag bezig verder wens ik u nog een bijzondere middag toe
    MVG
    Henk

Geef een reactie