3 gedachten over “5 minuten over 300 meter…….”

  1. Tja je bent ook wel erg dom als je daar met je auto gaat rijden.Het is ook veel slimmer om het OV of de fiets te nemen.Of desnoods een deelauto. Ook slimmer voor je portemonnee

    1. Beste Toine,
      het verbaast me niets dat je dit zegt, want je voert een nogal felle strijd tegen welke auto dan ook. Maar zoals altijd krijg je van mij hier hetzelfde antwoord dat ik je altijd geef: Ga niet altijd uit van jouw eigen situatie. Probeer je in te leven in anderen. Niet iedereen heeft de keuze om de auto weg te doen. Veel van ons hebben te maken met tijdelijke contracten die het onmogelijk maken om “bij je werk te wonen”. En de reisafstanden zijn ook niet altijd goed te doen met fiets. En het OV komt simpelweg niet overal (en dat dreigt alleen maar te verslechteren). Dat je zonder inzicht in de persoonlijke situatie van de filrijders iedereen zomaar “dom” noemt vind ik ongepast en echt niet kunnen.

  2. Pingback: Ring-ring: De wijsheid ligt op straat - Voor Nijmegen . Nu

Geef een reactie