De mensen van VoorNijmegen.nu

Benieuwd wie de gezichten zijn achter Voor Nijmegen.nu? Op deze pagina stellen we ons, in geheel willekeurige volgorde, aan u voor.

Paul Eigenhuijsen (fractievoorzitter)

Paul Eijgenhuisen
Paul Eigenhuijsen gaat Voor Nijmegen.nu

Mijn naam is Paul Eigenhuijsen, 46 jaar

Momenteel woon ik al 15 jaar samen met vrouw en twee dochters van 12 in Nijmegen-Oost. Geboren ben ik in de Aldenhof. Na mijn lagere schooltijd zijn we verhuisd naar de Gildekamp (Lindenholt). Mijn middelbare school opleiding (MAVO) heb ik gevolgd aan het Dukenburg College aan de Streekweg.

Na deze periode ben ik naar de MEAO gegaan aan de Hazenkampseweg en vervolgens ben ik aan de opleiding Staatspraktijk Diploma Boekhouden begonnen. Die heb ik niet afgemaakt omdat ik, als één van de laatste, opgeroepen werd voor de militaire dienstplicht in Seedorf, Duitsland. In 1999 ben ik mijn partner Hanneke tegengekomen en sinds 2002 wonen wij samen in Nijmegen. Ons gezin werd in 2005 compleet met de geboorte van onze tweeling Eva & Floor. Inmiddels hebben we sinds 3 jaar een nieuw gezinslid: onze Cocker Spaniel Gideon

Lydia Woudenberg (fractievolger)

Lydia-Woudenberg
Lydia Woudenberg

Mag ik me even voorstellen: Lydia Woudenberg.

Als fractievolger Voor Nijmegen.NU wil ik me vooral gaan inzetten voor, en in gesprek gaan met, de mensen in armoede, met of zonder werk. Daarnaast wil ik contact leggen met wijkraden en diverse groepen die in de wijken actief zijn.

Wat zijn de problemen in de wijk en wat zijn jullie oplossingen. Zitten daar haalbare tussen. Die wil ik aan de raad voorleggen, en niet een oplossing verzonnen door een bureau die de situatie ter plekke niet kent en een hoop geld zal kosten.

Op deze manier wil ik de mensen uit Nijmegen een stem geven in de raad, het gevoel geven dat ze gehoord worden en serieus genomen worden.
Dat zijn mijn idealen en daar ga ik mijn best voor doen. Met jullie steun komen we er samen!

Ik ga graag op jullie uitnodiging in voor een gesprek over deze onderwerpen. Je mag me altijd een privébericht sturen via Facebook of email lydia@voornijmegen.nu Tot snel!

Leo Venderbosch (Fractievolger)

Als fractievolger wil ik me blijven inzetten om specifiek voor de inwoners van Nijmegen de belangen te behartigen. De landelijke partijen zijn te veel gebonden aan landelijke politiek helaas.

Ben nu met pensioen maar heb als manager in de textiel veel ervaring opgedaan en betrokken bij alles wat te maken heeft met het winkelaanbod in steden. Nijmegen loopt helaas hierin niet meer voor op. Heb in twee wijken gewoond en nu in Hatert. VoorNijmegen.Nu gaat elke week de wijk in en luistert naar u. Jarenlang ben ik ook voorzitter geweest van TV Lindenholt en was betrokken in het wel en wee van sportverenigingen en organiseerde ik festivals op gebied van kunst en muziek

Al verschillende jaren ben ik gekozen lid in de landelijke ledenraad van de ANB0. Voor Nijmegen geldt:

>Hoe zorgen we ervoor dat we in een prettige woning, in een wijk met goede voorzieningen oud worden.

>; dat het sociale netwerk van mensen versterkt wordt, zodat ze tot op hoge leeftijd prettig en zelfstandig kunnen wonen;

>Dat, wanneer iemand zorg nodig heeft – thuis, in het ziekenhuis of eventueel in een verpleeghuis – er voldoende aandacht, tijd en liefdevolle zorg is?

Wil graag deze brede ervaringen gebruiken om namens u de stem in de raad te laten horen.

Landelijke politiek is veraf, Voor Nijmegen.Nu is dichtbij.

Harold Bastiaans (Fractievolger)

Mijn naam is Harold Bastiaans, 51 jaar 

HaroldForzanec.nl
Harold Bastiaans gaat VoorNijmegen.Nu

Geboren en getogen Nijmegenaar en op dit moment 10 jaar woon achtend in Molenhoek Ik ben getrouwd met Hanneke en heb 4 opgroeiende kinderen in de leeftijd 14 ( twins ) 18 en 20 jaar. Naast mijn gezin ben ik wekelijks bezig met de plaatselijke trots NEC, ik probeer op mijn eigen wijze het NEC DNA te waarborgen en schrijf ik af en toe een column op de fansite ForzaNEC.nl waar ik een v.d. oprichters van ben.

Naast mijn gezin en NEC ben ik partner van het uitzendbureau FWork en het detacheringskantoor Work Coach Connect b.v., hier houd ik mij bezig met het uitzenden van werkzoekende en detacheren van medewerkers met een arbeidsbeperking (Wajong en wia).

VoorNijmegen.Nu is voor mij de ideale politieke partij die zijn kracht haalt uit zijn inzet voor Nijmegen en geen politieke kleur heeft. Daar wil ik mij graag voor inzetten, een partij met Nijmeegs DNA.