De mensen van VoorNijmegen.nu

Benieuwd wie de gezichten zijn achter Voor Nijmegen.nu? Op deze pagina stellen we ons, in geheel willekeurige volgorde, aan u voor.

Paul Eigenhuijsen (fractievoorzitter)

Paul Eijgenhuisen
Paul Eigenhuijsen gaat Voor Nijmegen.nu

Mijn naam is Paul Eigenhuijsen, 46 jaar

Momenteel woon ik al 15 jaar samen met vrouw en twee dochters van 12 in Nijmegen-Oost. Geboren ben ik in de Aldenhof. Na mijn lagere schooltijd zijn we verhuisd naar de Gildekamp (Lindenholt). Mijn middelbare school opleiding (MAVO) heb ik gevolgd aan het Dukenburg College aan de Streekweg.

Na deze periode ben ik naar de MEAO gegaan aan de Hazenkampseweg en vervolgens ben ik aan de opleiding Staatspraktijk Diploma Boekhouden begonnen. Die heb ik niet afgemaakt omdat ik, als één van de laatste, opgeroepen werd voor de militaire dienstplicht in Seedorf, Duitsland. In 1999 ben ik mijn partner Hanneke tegengekomen en sinds 2002 wonen wij samen in Nijmegen. Ons gezin werd in 2005 compleet met de geboorte van onze tweeling Eva & Floor. Inmiddels hebben we sinds 3 jaar een nieuw gezinslid: onze Cocker Spaniel Gideon

Lydia Woudenberg (fractievolger)

Lydia-Woudenberg
Lydia Woudenberg

Mag ik me even voorstellen: Lydia Woudenberg.

Als fractievolger Voor Nijmegen.NU wil ik me vooral gaan inzetten voor, en in gesprek gaan met, de mensen in armoede, met of zonder werk. Daarnaast wil ik contact leggen met wijkraden en diverse groepen die in de wijken actief zijn.

Wat zijn de problemen in de wijk en wat zijn jullie oplossingen. Zitten daar haalbare tussen. Die wil ik aan de raad voorleggen, en niet een oplossing verzonnen door een bureau die de situatie ter plekke niet kent en een hoop geld zal kosten.

Op deze manier wil ik de mensen uit Nijmegen een stem geven in de raad, het gevoel geven dat ze gehoord worden en serieus genomen worden.
Dat zijn mijn idealen en daar ga ik mijn best voor doen. Met jullie steun komen we er samen!

Ik ga graag op jullie uitnodiging in voor een gesprek over deze onderwerpen. Je mag me altijd een privébericht sturen via Facebook of email lydia@voornijmegen.nu Tot snel!

Mark Fontein (Fractievolger)

Mark Fontein gaat VoorNijmegen.Nu

Hallo, ik ben Mark Fontein 50 jaar en geboren en getogen in Nijmegen-Oost. Sinds 10 jaar woon ik daar ook weer, in Hengstdal.

Ik ben de politiek in gegaan omdat ik me rood, zwart en groen erger aan Haagse politici, en dat soort types lopen er lokaal ook rond. De Nederlander voelt zich niet gehoord. Klagen van de zijlijn op twitter en FB heb ik ook tijden gedaan maar daarmee veranderd er inderdaad nooit iets . Ik ben geen politicus, maar ik heb me nu wel aangesloten bij VoorNijmegen.Nu omdat ik daar niet als een slaafs partijlid achter de grote baas aan hoef te rennen, en omdat wij het idee waarom ik aan de landelijke verkiezingen meegedaan heb, ook op één of andere manier lokaal willen gaan inzetten. Als er onderwerpen zijn waar ik echt zwaar op tegen ben dan stem ik ook tegen. Uiteraard zijn er ook onderwerpen waar ik me niet druk over wil en ga maken, of waar ik echt niets van snap, en die laat ik dan ook over aan andere mensen.

Het belangrijkste voor mij is om mensen aan het denken te zetten in de hoop dat ze niet meer onverschillig zijn en een paar minuten ECHT over dingen nadenken. ruil 15 minuten netflixen af en toe in om iets meer betrokken te zijn bij beslissingen die gevolgen hebben voor onze kinderen en kleinkinderen! NIET STEMMEN IS DE DOMSTE OPTIE DIE IEDEREEN HEEFT!

Harold Bastiaans (Fractievolger)

Mijn naam is Harold Bastiaans, 51 jaar 

HaroldForzanec.nl
Harold Bastiaans gaat VoorNijmegen.Nu

Geboren en getogen Nijmegenaar en op dit moment 10 jaar woon achtend in Molenhoek Ik ben getrouwd met Hanneke en heb 4 opgroeiende kinderen in de leeftijd 14 ( twins ) 18 en 20 jaar. Naast mijn gezin ben ik wekelijks bezig met de plaatselijke trots NEC, ik probeer op mijn eigen wijze het NEC DNA te waarborgen en schrijf ik af en toe een column op de fansite ForzaNEC.nl waar ik een v.d. oprichters van ben.

Naast mijn gezin en NEC ben ik partner van het uitzendbureau FWork en het detacheringskantoor Work Coach Connect b.v., hier houd ik mij bezig met het uitzenden van werkzoekende en detacheren van medewerkers met een arbeidsbeperking (Wajong en wia).

VoorNijmegen.Nu is voor mij de ideale politieke partij die zijn kracht haalt uit zijn inzet voor Nijmegen en geen politieke kleur heeft. Daar wil ik mij graag voor inzetten, een partij met Nijmeegs DNA.

Tot 21 maart 2018! 🙂